Ovi horoskopski znakovi se ne podnose, nikako ne mogu zajedno

B92
Foto: Arhiva

Otkrijte o kojim znacima je riječ

Blizanci i Blizanci

Dva puta po dve slične ličnosti stalno su na ivici konflikta. Kada imate dva Blizanca, imate dve moguće situacije – doživotne najbolje prijatelje ili neprijatelje. Kada su Blizanci u pitanju – nema sive zone.

Škorpija i Vodolija

Radi se o dve potpuno suprotne ličnosti, različitih shvatanja i želja. Ovakav spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usled različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba. Vodolije su toliko opuštene, otvorene i hirovite da to izluđuje Škorpije.


Vaga i Ovan

Iako Vage nisu slobodne kao Vodolije, obično bezbrižno drže „glavu u oblacima“. U njihovom svijetu je sve lijepo i ravnoteža je ključna. Jedini znak sa kojim Vaga može doći u sukob je Ovan. Sukob ličnosti – vatreni znak koji želi da održi mir protiv tvrdoglavog znaka koji je uvijek u pravu, je praktično rat svjetskih razmjera.

Lav i Bik

Lav i Bik bi mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, ali njima je teško da sklope prijateljstvo. Potreba Lavova da bude lojalan je u suprotnosti sa potrebom Bika da učini sve što može kako bi dobio ono što želi.

Rak i Ribe

I Ribe i Rakovi su veoma osjetljivi tako da je logično da budu dobri prijatelji, ali to nije istina i nije primenljivo u praksi. Iako su oba znaka emotivna, svoje emocije pokazuju na drugačiji način i nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Ovan i Ovan

Gora kombinacija od dva Blizanca su dva Ovna. Kada su oboje tvrdoglavi u odnosu i ne žele da odsutpe od svojih stavova, to je uvod u kuršluš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana