Ови хороскопски знакови се најбоље сналазе у улози родитеља

Срна
Foto: Илустрација

Јесте ли се некада запитали који су хороскопски знакови рођени да буду родитељи из снова?

Астролози су открили.

Можда се питате ко би најбоље одржавао равнотежу између строге дисциплине и безусловне љубави или ко ће увијек имати савршено рјешење за дечје несташлуке. Погледајте шта звијезде кажу.

Рак

Ракови су познати по својој невјероватној емотивности и интуитивности. Кад је у питању родитељство, та осјећања су појачана до максимума. Ракови су прави заштитници и увек су ту за своју дјецу, било да се ради о топлом оброку, утјешном загрљају или мудром савјету. Мала тајна успјеха Ракова лежи у њиховој способности да препознају потребе своје дјеце, чак и прије него што их она сама освесте.

Лав

Лавови су природно рођени лидери и то преносе на родитељску улогу. Њихова дјеца често одрастају с осјећањем сопствене вриједности јер Лавови никада не пропуштају прилику да их похвале и подрже. Знају како да уравнотеже дисциплину и забаву, па ће се њихова дјеца осјећати вољено, али и схваћено.

Дјевица

Дјевице су родитељи који брину о сваком детаљу. Њихова аналитичност и организационе вјештине помажу им да створе савршено окружење за развој дјетета. Увијек ће се побринути да школске задатке ураде на вријеме и да дјечја соба буде беспрекорно чиста. Дјевице знају да буду и невјероватно брижне и пажљиве, увијек спремне да пруже помоћ и рјеше било који проблем који се појави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана