Ovi horoskopski znakovi se najbolje snalaze u ulozi roditelja

Srna
Foto: Ilustracija

Jeste li se nekada zapitali koji su horoskopski znakovi rođeni da budu roditelji iz snova?

Astrolozi su otkrili.

Možda se pitate ko bi najbolje održavao ravnotežu između stroge discipline i bezuslovne ljubavi ili ko će uvijek imati savršeno rješenje za dečje nestašluke. Pogledajte šta zvijezde kažu.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj nevjerovatnoj emotivnosti i intuitivnosti. Kad je u pitanju roditeljstvo, ta osjećanja su pojačana do maksimuma. Rakovi su pravi zaštitnici i uvek su tu za svoju djecu, bilo da se radi o toplom obroku, utješnom zagrljaju ili mudrom savjetu. Mala tajna uspjeha Rakova leži u njihovoj sposobnosti da prepoznaju potrebe svoje djece, čak i prije nego što ih ona sama osveste.

Lav

Lavovi su prirodno rođeni lideri i to prenose na roditeljsku ulogu. Njihova djeca često odrastaju s osjećanjem sopstvene vrijednosti jer Lavovi nikada ne propuštaju priliku da ih pohvale i podrže. Znaju kako da uravnoteže disciplinu i zabavu, pa će se njihova djeca osjećati voljeno, ali i shvaćeno.

Djevica

Djevice su roditelji koji brinu o svakom detalju. Njihova analitičnost i organizacione vještine pomažu im da stvore savršeno okruženje za razvoj djeteta. Uvijek će se pobrinuti da školske zadatke urade na vrijeme i da dječja soba bude besprekorno čista. Djevice znaju da budu i nevjerovatno brižne i pažljive, uvijek spremne da pruže pomoć i rješe bilo koji problem koji se pojavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana