Ови хороскопски знакови најчешће остану пријатељи са бившим партнерима

index.hr
Ови хороскопски знакови најчешће остану пријатељи са бившим партнерима

Они никада у потпуности не могу да се помире са чињеницом да је готово.

Чак и након што прође извјесно врухеме, њихова нада за помирењем је само још већа. Ипак, ако не дође до обнављања романсе, они ће прихватити и пријатељство, само како би им били близу.

Ови хороскопски знакови најчешће остају пријатељи са бившим партнерима.

Рак

Тешко је пронаћи особу рођену у знаку Рака која није опсхеднута својом бившом љубављу. То обично нема везе са тим да ли су срећни или несрећни у тренутној вези, они једноставно не воле да губе особе у свом животу. Управо због тога су склони да забораве разлог раскида па упорно покушавају да обнове однос са бившим партнером.

Рибе

Рибе често живе у свом нереалном свухету у ком идеализују ствари на које би требало да забораве, пише Index.hr. Њима се најчешће догађа да неколико пута обнављају пропалу везу и на крају одустану, али ипак остају пријатељи са том особом како би је барем на неки начин контролисали.

Вага

Ваге су опсједнуте својим бившим партнерима. Оне су једне од оних особа које непрестано испитују пријатеље да умјесто њих провјеравају друштвене мреже њихових бивших љубави. Након неког времена и саме одлуче да се обрате бившем, па након тога врло брзо развију пријатељство са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана