Ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji sa bivšim partnerima

index.hr
Ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji sa bivšim partnerima

Oni nikada u potpunosti ne mogu da se pomire sa činjenicom da je gotovo.

Čak i nakon što prođe izvjesno vruheme, njihova nada za pomirenjem je samo još veća. Ipak, ako ne dođe do obnavljanja romanse, oni će prihvatiti i prijateljstvo, samo kako bi im bili blizu.

Ovi horoskopski znakovi najčešće ostaju prijatelji sa bivšim partnerima.

Rak

Teško je pronaći osobu rođenu u znaku Raka koja nije opshednuta svojom bivšom ljubavlju. To obično nema veze sa tim da li su srećni ili nesrećni u trenutnoj vezi, oni jednostavno ne vole da gube osobe u svom životu. Upravo zbog toga su skloni da zaborave razlog raskida pa uporno pokušavaju da obnove odnos sa bivšim partnerom.

Ribe

Ribe često žive u svom nerealnom svuhetu u kom idealizuju stvari na koje bi trebalo da zaborave, piše Index.hr. Njima se najčešće događa da nekoliko puta obnavljaju propalu vezu i na kraju odustanu, ali ipak ostaju prijatelji sa tom osobom kako bi je barem na neki način kontrolisali.

Vaga

Vage su opsjednute svojim bivšim partnerima. One su jedne od onih osoba koje neprestano ispituju prijatelje da umjesto njih provjeravaju društvene mreže njihovih bivših ljubavi. Nakon nekog vremena i same odluče da se obrate bivšem, pa nakon toga vrlo brzo razviju prijateljstvo sa njim.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana