Ови хороскопски знакови ће коначно наћи праву љубав у наредном периоду

ГС
Foto: Илустрација

Ако још увијек нисте пронашли љубав свог живота, постоји велика шанса да ће се то коначно промијенити у наредних неколико мјесеци.

Стријелац

Стријелчеви су под значајним утицајем Урана током цијеле године, а такође могу све више рачунати на утицај планета у свом знаку током зимских мјесеци. За овај ватрени знак то првенствено значи једну ствар: неочекиване промјене и непредвидиве преокрете. Ово је заправо идеалан период за слободне Стријелчеве, јер их вријеме мами да изађу изван своје зоне комфора и коначно имају прилику да упознају нове људе, а можда и пронађу праву љубав.

Јарац

Јарчеви имају Венеру у свом знаку од 5. новембра до краја године, а током овог временског периода могу имати користи од планете љубави, лојалности и страсти. Од врућих флертовања до романтичних тренутака и узбудљивих састанака, све је могуће – и ко зна, можда је љубав вашег живота одмах иза угла.

Рак

Од почетка године Сатурн има велики утицај на Ракове. Овај водени знак стално мисли на неке драге људе из прошлости и тако блокира прилику да упозна нове људе. Ове зиме, Ракови ће добијати и подршку од планете Јупитер, која ће прекинути мисаоне игре и изазвати им много лијепих, нових тренутака. Врхунац може бити упознавање велике, нове љубави која ће Ракове потпуно заслијепети и растопити њихово захладњело срце, пише Супержена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана