Ovi horoskopski znakovi će konačno naći pravu ljubav u narednom periodu

GS
Foto: Ilustracija

Ako još uvijek niste pronašli ljubav svog života, postoji velika šansa da će se to konačno promijeniti u narednih nekoliko mjeseci.

Strijelac

Strijelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cijele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih mjeseci. Za ovaj vatreni znak to prvenstveno znači jednu stvar: neočekivane promjene i nepredvidive preokrete. Ovo je zapravo idealan period za slobodne Strijelčeve, jer ih vrijeme mami da izađu izvan svoje zone komfora i konačno imaju priliku da upoznaju nove ljude, a možda i pronađu pravu ljubav.

Jarac

Jarčevi imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra do kraja godine, a tokom ovog vremenskog perioda mogu imati koristi od planete ljubavi, lojalnosti i strasti. Od vrućih flertovanja do romantičnih trenutaka i uzbudljivih sastanaka, sve je moguće – i ko zna, možda je ljubav vašeg života odmah iza ugla.

Rak

Od početka godine Saturn ima veliki uticaj na Rakove. Ovaj vodeni znak stalno misli na neke drage ljude iz prošlosti i tako blokira priliku da upozna nove ljude. Ove zime, Rakovi će dobijati i podršku od planete Jupiter, koja će prekinuti misaone igre i izazvati im mnogo lijepih, novih trenutaka. Vrhunac može biti upoznavanje velike, nove ljubavi koja će Rakove potpuno zaslijepeti i rastopiti njihovo zahladnjelo srce, piše Superžena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana