Ови хороскопски знаци вам никад неће рећи "волим те"... П.С. Није до вас!

zadovoljna.hr
Ови хороскопски знаци вам никад неће рећи "волим те"... П.С. Није до вас!

Најтежи знакови за љубав у цијелом хороскопу

Не могу сви једноставно да изговоре "волим те", али зато сви прижељкују да чују. Најкраћа и најмоћнија реченица, а Близанцима, Дјевицама и Шкорпијама је убиједљиво најтеже да је превале преко усана, пише zadovoljna.hr.

Близанци

Овом знаку треба пуно времена да се препусти новој вези, а поготово да отворено и неспутано изражава своја осјећања. Врло су знатижељни и често се препусте размишљањима о томе постоји ли за њих неко бољи и зато теже улазе у озбиљне везе. Близанци "волим те" изговарају тек када схвате колико им особа заправо значи и да су им у потпуности предани.

Дјевица

Припадници овог знака у себи носе урођену потребу да све буде савршено, укључујући и везу. Дјевице су перфекционисти и стално преиспитују своје осјећаје. Ако осјете да нешто не ваља у љубавном односу, суздржаће се од изјављивања љубави док све не буде онако како оне мисле да треба бити.

Шкорпија

Шкорпије не воле промјене и преферирају дуге везе. За њих вриједи правило да уз партнера остају у добру и у злу. Међутим, иако су предани љубавном односу од самог почетка, изговориће "волим те" тек када буду 100 посто сигурни да је веза озбиљна и чврста јер не желе прије времена да покажу рањивост или да буду повређени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана