Ovi horoskopski znaci vam nikad neće reći "volim te"... P.S. Nije do vas!

zadovoljna.hr
Ovi horoskopski znaci vam nikad neće reći "volim te"... P.S. Nije do vas!

Najteži znakovi za ljubav u cijelom horoskopu

Ne mogu svi jednostavno da izgovore "volim te", ali zato svi priželjkuju da čuju. Najkraća i najmoćnija rečenica, a Blizancima, Djevicama i Škorpijama je ubijedljivo najteže da je prevale preko usana, piše zadovoljna.hr.

Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoja osjećanja. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci "volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

Djevica

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Djevice su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osjećaje. Ako osjete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

Škorpija

Škorpije ne vole promjene i preferiraju duge veze. Za njih vrijedi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele prije vremena da pokažu ranjivost ili da budu povređeni.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana