Ови хороскопски знаци су некад безосећајни

ГС
Ови хороскопски знаци су некад безосећајни

Јесте ли икада упознали особу за коју вам се учинило да уопште нема емоције и да је није брига ни за кога? Ако је веровати хороскопу, ови хороскопски знаци истичу се кад је безосећајност у питању, према порталу YourTango.

1. Рак

Зашто Ракови знају да буду тако хладни? Ако су били повријеђени или их је неко на неки начин издао, могу да постану врло безосећајни. Умију да се понашају као да је за њих "мртва" особа која их је разочарала.

2. Јарац

Јарчеви као да немају осјећања а људе које их показују сматрају слабићима. Више воле да се о њима мисли као о практичним и амбициозним особама. Воле да користе друге људе за властиту добит и не осјећају жаљење.

3. Дјевица

Постоје тренуци када Дјевице стварно вјерују да су најпаметније и да сви остали нису ни упола бриљантни као оне. Будући да су толико фокусиране на оно шта им се догађа у глави, понекад могу да занемаре оно што им се догађа у срцу. Друге људе ће нервирати паметовањем и перфекционизмом којем теже.

4. Близанци

Близанци могу да буду непредвидиви - у једном тренутку се чине драги и пријатељски расположени, у другом су хладни и безосјећајни. Ако их повриједите, неће их бити брига за вас и затвориће се кад покушате с њима да разговарате.

5. Водолије

Не воле да се баве туђим проблемима и желе то да избјегну под сваку цијену. Њима немојте ићи кад вам треба раме за плакање. Ако сте погријешили, то је на вама јер у срцу водолије нема мјеста за емпатију, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана