Ovi horoskopski znaci su nekad bezosećajni

GS
Ovi horoskopski znaci su nekad bezosećajni

Jeste li ikada upoznali osobu za koju vam se učinilo da uopšte nema emocije i da je nije briga ni za koga? Ako je verovati horoskopu, ovi horoskopski znaci ističu se kad je bezosećajnost u pitanju, prema portalu YourTango.

1. Rak

Zašto Rakovi znaju da budu tako hladni? Ako su bili povrijeđeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu da postanu vrlo bezosećajni. Umiju da se ponašaju kao da je za njih "mrtva" osoba koja ih je razočarala.

2. Jarac

Jarčevi kao da nemaju osjećanja a ljude koje ih pokazuju smatraju slabićima. Više vole da se o njima misli kao o praktičnim i ambicioznim osobama. Vole da koriste druge ljude za vlastitu dobit i ne osjećaju žaljenje.

3. Djevica

Postoje trenuci kada Djevice stvarno vjeruju da su najpametnije i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao one. Budući da su toliko fokusirane na ono šta im se događa u glavi, ponekad mogu da zanemare ono što im se događa u srcu. Druge ljude će nervirati pametovanjem i perfekcionizmom kojem teže.

4. Blizanci

Blizanci mogu da budu nepredvidivi - u jednom trenutku se čine dragi i prijateljski raspoloženi, u drugom su hladni i bezosjećajni. Ako ih povrijedite, neće ih biti briga za vas i zatvoriće se kad pokušate s njima da razgovarate.

5. Vodolije

Ne vole da se bave tuđim problemima i žele to da izbjegnu pod svaku cijenu. Njima nemojte ići kad vam treba rame za plakanje. Ako ste pogriješili, to je na vama jer u srcu vodolije nema mjesta za empatiju, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana