Ове комбинације знакова су идеалне за срећну везу

Г.С.
Ове комбинације знакова су идеалне за срећну везу

Док неке комбинације хороскопских знакова немају чему да се надају када је срећна и дуготрајна веза у питању, неки други парови имају свијетлу будућност.

Погледајмо који су то знакови који су савршени једни за друге.

Ован и Близанци

Енергичност и непредвидљивост двије су ријечи које савршено дефинишу овај пар. Истина, биће варница, али ипак су довољно осјећајни и разумни како би схватили да ће их то само ојачати. Од жудње за узбуђењем до љубавних свађа, ова два независна знака имају много заједничког.

Лав и Стријелац

И Лавови и Стријелци су ватрени знаци, па су самим тим заљубљени у идеју љубави. Док су Лавови импресионирани љепотом и авантуристичким духом Стријелца, Стријелце привлаче лидерске особине Лава. једни другима у живот уносе срећу, авантуру и узбуђење..

Бик и Јарац

Најбоља ствар у овој вези је то што Јарац и Бик имају много заједничког. Припадници оба знака су мирни, поуздани и приземљени. Они су идеални животни и пословни партнери. Ако успију да пораде на неким споредним, мањим питањима, онда их ништа не може спријечити да имају дуготрајну везу.

Рак и Шкорпија

Кад се осјетљиви Ракови упаре са мистериозном Шкорпијом, то чини једну од најјачих веза у читавом зодијаку. Ови водени знакови повезују се на интуитивном нивоу. Иако су готово савршени једно за друго, ипак постоје неки проблеми које ће морати да ријеше.

Водолија и Вага

Овај пар знакова је синоним за моћ. Уравнотежена Вага добро иде уз идеалистичку и одлучну Водолију. Ваздушни знакови ће лако разумијети једни друге, јер имају урођену способност да читају и разумију туђа осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана