Ove kombinacije znakova su idealne za srećnu vezu

G.S.
Ove kombinacije znakova su idealne za srećnu vezu

Dok neke kombinacije horoskopskih znakova nemaju čemu da se nadaju kada je srećna i dugotrajna veza u pitanju, neki drugi parovi imaju svijetlu budućnost.

Pogledajmo koji su to znakovi koji su savršeni jedni za druge.

Ovan i Blizanci

Energičnost i nepredvidljivost dvije su riječi koje savršeno definišu ovaj par. Istina, biće varnica, ali ipak su dovoljno osjećajni i razumni kako bi shvatili da će ih to samo ojačati. Od žudnje za uzbuđenjem do ljubavnih svađa, ova dva nezavisna znaka imaju mnogo zajedničkog.

Lav i Strijelac

I Lavovi i Strijelci su vatreni znaci, pa su samim tim zaljubljeni u ideju ljubavi. Dok su Lavovi impresionirani ljepotom i avanturističkim duhom Strijelca, Strijelce privlače liderske osobine Lava. jedni drugima u život unose sreću, avanturu i uzbuđenje..

Bik i Jarac

Najbolja stvar u ovoj vezi je to što Jarac i Bik imaju mnogo zajedničkog. Pripadnici oba znaka su mirni, pouzdani i prizemljeni. Oni su idealni životni i poslovni partneri. Ako uspiju da porade na nekim sporednim, manjim pitanjima, onda ih ništa ne može spriječiti da imaju dugotrajnu vezu.

Rak i Škorpija

Kad se osjetljivi Rakovi upare sa misterioznom Škorpijom, to čini jednu od najjačih veza u čitavom zodijaku. Ovi vodeni znakovi povezuju se na intuitivnom nivou. Iako su gotovo savršeni jedno za drugo, ipak postoje neki problemi koje će morati da riješe.

Vodolija i Vaga

Ovaj par znakova je sinonim za moć. Uravnotežena Vaga dobro ide uz idealističku i odlučnu Vodoliju. Vazdušni znakovi će lako razumijeti jedni druge, jer imaju urođenu sposobnost da čitaju i razumiju tuđa osjećanja.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana