Ован - велики годишњи хороскоп за 2024. годину

ГС
Ован - велики годишњи хороскоп за 2024. годину

Годишњи хороскоп за 2024. годину испуњен је новостима из живота Овна. Пред вама је период испуњености и снаге, овјенчан позитивном енергијом.

Владар Овна, Марс, ове године је узвишен и повољно вас гура ка остварењу ваших циљева, а транзит Јупитера у мају 2024. пружиће вам могућности да остварите лични и духовни развој. Наиме, посљедње тромјесечје донијеће вам изазове кроз које ћете морати да савладате лекције о зрелости.

ПОСАО

Вријеме је да се ослободите жеље за напредовањем, јер сте уложили много труда и потребно је дозволити себи да прихватите заслуге за постигнуте успјехе. Сљедеће године неће проћи незапажено, а искусније колеге ће бити спремне да вам помогну да развијете своје вјештине и науче вас шта вам можда недостаје.
Ако планирате да промијените каријеру или започнете сопствени пројекат, Марс ће вам дати додатну храброст и развеселити вас на путу ка успјеху. Уз тако позитивну прогнозу, требало би, међутим, да пазите на завођење успјеха и да престанете да одржавате висок ниво и очекивања само од себе. Имате знање, подршку планета такође, али ако нисте пажљиви и сигурни у себе, пред крај године бисте могли да закомпликујете финансијски аспект свог живота.

ЉУБАВ

Ако сте у вези, уживаћете у подршци и дијељењу успјеха са својим партнером. Под утицајем Венере и Јупитера, уживаћете у благодетима изграђене везе. Будите свјесни свог понашања према партнеру и слушајте поруке које вам он шаље. Уз све одговорности које ће ваш посао донијети, важно је да и даље будете присутни у приватној сфери и јасно комуницирате.
Овнови који траже идеалног партнера требало би да се посвете томе у првом кварталу године, јер ће тада бити најенергичнији и привлачиће позитивном енергијом и здравом амбицијом.

ЗДРАВЉЕ И ПОРОДИЦА

Штедња и приступ ресурсима допринијеће стабилности и срећи породице. Истовремено ћете проширити пријатељске односе. Око трећег квартала 2024. они Овнови који су жељни проширења породице могли би да добију придошлицу.
Могуће је да бринете о исхрани, непланираним путовањима и поремећајима сна као посљедица оптерећења, али здрава дневна рутина и исхрана уз подршку Сатурна, Јупитера и Марса помоћи ће вам да превазиђете ове проблеме.

СРЕЋНЕ БОЈЕ

Боје које имају дух и привлаче пажњу помоћи ће Овну да остави утисак и подигне енергију. Ватрено црвена ће запалити храброст и одлучност. Наранџаста ће подстицати ентузијазам и креативност, док ће жута подстицати оптимизам и виталност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана