Ovan - veliki godišnji horoskop za 2024. godinu

GS
Ovan - veliki godišnji horoskop za 2024. godinu

Godišnji horoskop za 2024. godinu ispunjen je novostima iz života Ovna. Pred vama je period ispunjenosti i snage, ovjenčan pozitivnom energijom.

Vladar Ovna, Mars, ove godine je uzvišen i povoljno vas gura ka ostvarenju vaših ciljeva, a tranzit Jupitera u maju 2024. pružiće vam mogućnosti da ostvarite lični i duhovni razvoj. Naime, posljednje tromjesečje donijeće vam izazove kroz koje ćete morati da savladate lekcije o zrelosti.

POSAO

Vrijeme je da se oslobodite želje za napredovanjem, jer ste uložili mnogo truda i potrebno je dozvoliti sebi da prihvatite zasluge za postignute uspjehe. Sljedeće godine neće proći nezapaženo, a iskusnije kolege će biti spremne da vam pomognu da razvijete svoje vještine i nauče vas šta vam možda nedostaje.
Ako planirate da promijenite karijeru ili započnete sopstveni projekat, Mars će vam dati dodatnu hrabrost i razveseliti vas na putu ka uspjehu. Uz tako pozitivnu prognozu, trebalo bi, međutim, da pazite na zavođenje uspjeha i da prestanete da održavate visok nivo i očekivanja samo od sebe. Imate znanje, podršku planeta takođe, ali ako niste pažljivi i sigurni u sebe, pred kraj godine biste mogli da zakomplikujete finansijski aspekt svog života.

LjUBAV

Ako ste u vezi, uživaćete u podršci i dijeljenju uspjeha sa svojim partnerom. Pod uticajem Venere i Jupitera, uživaćete u blagodetima izgrađene veze. Budite svjesni svog ponašanja prema partneru i slušajte poruke koje vam on šalje. Uz sve odgovornosti koje će vaš posao donijeti, važno je da i dalje budete prisutni u privatnoj sferi i jasno komunicirate.
Ovnovi koji traže idealnog partnera trebalo bi da se posvete tome u prvom kvartalu godine, jer će tada biti najenergičniji i privlačiće pozitivnom energijom i zdravom ambicijom.

ZDRAVLjE I PORODICA

Štednja i pristup resursima doprinijeće stabilnosti i sreći porodice. Istovremeno ćete proširiti prijateljske odnose. Oko trećeg kvartala 2024. oni Ovnovi koji su željni proširenja porodice mogli bi da dobiju pridošlicu.
Moguće je da brinete o ishrani, neplaniranim putovanjima i poremećajima sna kao posljedica opterećenja, ali zdrava dnevna rutina i ishrana uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa pomoći će vam da prevaziđete ove probleme.

SREĆNE BOJE

Boje koje imaju duh i privlače pažnju pomoći će Ovnu da ostavi utisak i podigne energiju. Vatreno crvena će zapaliti hrabrost i odlučnost. Narandžasta će podsticati entuzijazam i kreativnost, dok će žuta podsticati optimizam i vitalnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana