Овај хороскопски знак је рођен под заштитом анђела чувара

ГС
Foto: Илустрација

Астролози вјерују да је овај знак под надзором анђела, те да му они помажу да се избори са свим негативним стварима у животу

Владајућа планета Стријелца је Јупитер, највећа планета зодијака. Како је Јупитер покретач судбинске среће, није ни чудо што је Стријелцима срећа увијек наклоњена.

Радознао и енергичан, Стријелац је највећи путник међу знаковима зодијака. Њихов филозофски поглед отвореног ума мотивише их да лутају далеко и широко у потрази за смислом живота. Као неко ко је екстровертан, оптимиста и ентузијаста тешко га је задржати на земљи. Стријелац воли промјене, у ствари промјена је од суштинског значаја да би се осјећао добро.

Ватрени знак – Стријелац своје мисли претвара у конкретне акције и у стању је да „хода бос по трњу“ да би остварио своје циљеве. Као и остали ватрени знаци, он има потребу да је стално у контакту са свијетом да би искусио што је више могуће. Није му у природи да сједи код куће и чека да му се нешто деси. Ако је потребно да се нешто деси, он ће то иницирати.

Његов ентузијазам нема границе, па зато посједује одличан смисао за хумор и изражену радозналост.

Дијелови тијела који су “критични” код Стријелца су бутине и кукови, па је за њега врло важно да уложи додатни напор и поведе рачуна о органима у тој области. Зато што воли природу, нарочито камповање и пјешачење, мора обратити пажњу да не повриједи ове дијелове тијела. Он ће бити срећан докле год је у стању да истражује, па би умјерене тјелесне вјежбе поспијешиле његово здравствено стање и довеле га у форму да неометано трага.

Проблем са Стријелцима настаје када му оставите потпуно одријешене руке. Под утицајем Јупитера њима слобода представља највеће благо, јер само тако неометано могу да путују и истражују различите културе и филозофије. Због своје искрености, Стријелци су често нестрпљиви и нетактични када треба нешто да кажу или ураде, па је важно да науче да се изразе на толерантан и друштвено прихватљив начин.

То је млад дух, лијепог естетског изгледа, спортске грађе, воли племените спортове па ће тенис бити један од најомиљенијих. Стријелац је отмјен, аристократа, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем. Стријелац је свештеник, астролог, пророк. Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да би били првак у спорту или побједник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу, пише Крстарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана