Ovaj horoskopski znak je rođen pod zaštitom anđela čuvara

GS
Foto: Ilustracija

Astrolozi vjeruju da je ovaj znak pod nadzorom anđela, te da mu oni pomažu da se izbori sa svim negativnim stvarima u životu

Vladajuća planeta Strijelca je Jupiter, najveća planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je Strijelcima sreća uvijek naklonjena.

Radoznao i energičan, Strijelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji. Strijelac voli promjene, u stvari promjena je od suštinskog značaja da bi se osjećao dobro.

Vatreni znak – Strijelac svoje misli pretvara u konkretne akcije i u stanju je da „hoda bos po trnju“ da bi ostvario svoje ciljeve. Kao i ostali vatreni znaci, on ima potrebu da je stalno u kontaktu sa svijetom da bi iskusio što je više moguće. Nije mu u prirodi da sjedi kod kuće i čeka da mu se nešto desi. Ako je potrebno da se nešto desi, on će to inicirati.

Njegov entuzijazam nema granice, pa zato posjeduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost.

Dijelovi tijela koji su “kritični” kod Strijelca su butine i kukovi, pa je za njega vrlo važno da uloži dodatni napor i povede računa o organima u toj oblasti. Zato što voli prirodu, naročito kampovanje i pješačenje, mora obratiti pažnju da ne povrijedi ove dijelove tijela. On će biti srećan dokle god je u stanju da istražuje, pa bi umjerene tjelesne vježbe pospiješile njegovo zdravstveno stanje i dovele ga u formu da neometano traga.

Problem sa Strijelcima nastaje kada mu ostavite potpuno odriješene ruke. Pod uticajem Jupitera njima sloboda predstavlja najveće blago, jer samo tako neometano mogu da putuju i istražuju različite kulture i filozofije. Zbog svoje iskrenosti, Strijelci su često nestrpljivi i netaktični kada treba nešto da kažu ili urade, pa je važno da nauče da se izraze na tolerantan i društveno prihvatljiv način.

To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strijelac je otmjen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strijelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu, piše Krstarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana