Овај хороскопски знак је најрјеђи на свијету

супер жена
Foto: pixabay

Свих 12 знакова зодијака долази са скупом јединствених особина личности и посебни су на свој начин.

Али ништа није тако посебно као особа рођена у најрјеђем знаку хороскопа у Водолији.

Водолије су рођене између 20. јануара и 18. фебруара. “Најмање је рођених у јануару и фебруару, што Водолије чини најрјеђим хороскопским знаком”, каже Лиса Стардаст, астролог из Њујорка.

Водолије су “познате као јединствени мислиоци зодијака”, каже Стардаст. Такође се сматрају “иноваторима и зачетницима нових перспектива”. За све животне дилеме Водолије прате тзв. “интуитивну логику” ,те због тога “имају способност да виде куда иде човјечанство и да направе кораке ка томе да напредују”, каже Стардаст.

Који знаци су компатибилни са Водолијом?

Када је у питању компатибилност са Водолијом, Стардаст каже да ови знакови имају тенденцију да привлаче друге ваздушне знакове. “Близанци и Вага имају тенденцију да буду најкомпатибилнији са Водолијом, због чињенице да су у стању да обрађују своја осјећања кроз комуникацију и мисао”, преноси Супержена.

Који је најчешћи хороскопски знак?

Као што постоји најрјеђи хороскопски знак, постоји и хороскопски знак који је најчешћи. Лиса каже да су то Дјевице. Они који су рођени између 23. августа и 22. септембра сматрају се Дјевицама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана