Ovaj horoskopski znak je najrjeđi na svijetu

super žena
Foto: pixabay

Svih 12 znakova zodijaka dolazi sa skupom jedinstvenih osobina ličnosti i posebni su na svoj način.

Ali ništa nije tako posebno kao osoba rođena u najrjeđem znaku horoskopa u Vodoliji.

Vodolije su rođene između 20. januara i 18. februara. “Najmanje je rođenih u januaru i februaru, što Vodolije čini najrjeđim horoskopskim znakom”, kaže Lisa Stardast, astrolog iz Njujorka.

Vodolije su “poznate kao jedinstveni mislioci zodijaka”, kaže Stardast. Takođe se smatraju “inovatorima i začetnicima novih perspektiva”. Za sve životne dileme Vodolije prate tzv. “intuitivnu logiku” ,te zbog toga “imaju sposobnost da vide kuda ide čovječanstvo i da naprave korake ka tome da napreduju”, kaže Stardast.

Koji znaci su kompatibilni sa Vodolijom?

Kada je u pitanju kompatibilnost sa Vodolijom, Stardast kaže da ovi znakovi imaju tendenciju da privlače druge vazdušne znakove. “Blizanci i Vaga imaju tendenciju da budu najkompatibilniji sa Vodolijom, zbog činjenice da su u stanju da obrađuju svoja osjećanja kroz komunikaciju i misao”, prenosi Superžena.

Koji je najčešći horoskopski znak?

Kao što postoji najrjeđi horoskopski znak, postoji i horoskopski znak koji je najčešći. Lisa kaže da su to Djevice. Oni koji su rođeni između 23. avgusta i 22. septembra smatraju se Djevicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana