Ова три знака зодијака упознаће сродну душу у наредних мјесец дана

ГС
Ова три знака зодијака упознаће сродну душу у наредних мјесец дана

Венера је ушла у хороскопски знак риба 26. јануара 2023., што овим знацима доноси срећу на пољу љубави.

Транзит Венере у рибама ствара осјећај смирености, па од 26. јануара више нећемо толико бити “под опсадом” брига. Више нас неће занимати ствари попут страха, бриге или несигурности. Умјесто тога, осјећаћемо се добро и бићемо у миру с другима. То је зато што када Венера уђе у знак рибе, љубав постаје главна тема.

Венера у рибама доноси идеју потпуног отпуштања и откривања да је то отпуштање искрено, а заузврат ћемо добити све што нам треба. Јер када не силимо ствари, оне долазе саме од себе. Провјерите да ли сте међу ова три хороскопска знака која ће пронаћи своју сродну душу током овог периода:

Бик

Да је по вашем, били бисте у вези с партнером који вас познаје изнутра и споља и прихвата таквима какви јесте. Не покушавате активно наставити с тим прохевом, а управо зато ће вам се таква веза и догодити. Ово вријеме је прилика да упознате некога с ким није само забавно бити, већ има нешто посебно и осјећате да би требало боље да га упознате.

Укратко, одлучили сте да се ослободите идеје да нађете сродну душу, само да бисте свемиру дали до знања да вам није потребна и да можете преживети без ње. Управо зато ће свемир биковима поклонити партнера каквог су одувијек жељели.

Пустили сте све и сада је свемир спреман да вас награди за вашу снагу и независност.

Близанци

Будући да сте јако интуитивни, можете унапријед рећи да ли је нека особа добра за вас или је опасна за ваше здравље. Прије то нисте знали да разликујете због чега вам је често било сломљено срце. Сада су ствари другачије; пробирљивији сте и имате другачије циљеве у љубавним односима. А прије свега, желите пријатеља.

Не занима вас бурна романса, желите нешто што ће трајати и квалитетну особу с којом ћете подијелити свој живот. Током Венере у рибама, близанци ће открити да им није тако тешко као што су мислили и да свемир мисли на њих. То ће постати јасније када упознате своју сродну душу, што се може догодити у периоду од 26. јануара надаље.

Рибе

Венера у рибама вам куца на врата и даје вам до знања да неко у вашем животу моли за вашу пажњу. Иако то може звучати помало чудно, ево у чему је ствар - постоји неко кога познајете с посла или из неке групе с којом сте повезани, а та особа вам толико одговара да би вам се исплатило да је боље упознате.

Та особа би врло лако могла бити ваша сродна душа. Ријетко размишљамо о људима као о суђеним само нама једноставно зато што то звучи претјерано романтично или поетично, а опет, данашњи дан ставља ту особу у ваш видокруг и видјећете је у другачијем свјетлу.

Искористите прилику и откријте да ли је та особа заиста ваша сродна душа, пише Yоур Танго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана