Ova tri znaka zodijaka upoznaće srodnu dušu u narednih mjesec dana

GS
Ova tri znaka zodijaka upoznaće srodnu dušu u narednih mjesec dana

Venera je ušla u horoskopski znak riba 26. januara 2023., što ovim znacima donosi sreću na polju ljubavi.

Tranzit Venere u ribama stvara osjećaj smirenosti, pa od 26. januara više nećemo toliko biti “pod opsadom” briga. Više nas neće zanimati stvari poput straha, brige ili nesigurnosti. Umjesto toga, osjećaćemo se dobro i bićemo u miru s drugima. To je zato što kada Venera uđe u znak ribe, ljubav postaje glavna tema.

Venera u ribama donosi ideju potpunog otpuštanja i otkrivanja da je to otpuštanje iskreno, a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam treba. Jer kada ne silimo stvari, one dolaze same od sebe. Provjerite da li ste među ova tri horoskopska znaka koja će pronaći svoju srodnu dušu tokom ovog perioda:

Bik

Da je po vašem, bili biste u vezi s partnerom koji vas poznaje iznutra i spolja i prihvata takvima kakvi jeste. Ne pokušavate aktivno nastaviti s tim prohevom, a upravo zato će vam se takva veza i dogoditi. Ovo vrijeme je prilika da upoznate nekoga s kim nije samo zabavno biti, već ima nešto posebno i osjećate da bi trebalo bolje da ga upoznate.

Ukratko, odlučili ste da se oslobodite ideje da nađete srodnu dušu, samo da biste svemiru dali do znanja da vam nije potrebna i da možete preživeti bez nje. Upravo zato će svemir bikovima pokloniti partnera kakvog su oduvijek željeli.

Pustili ste sve i sada je svemir spreman da vas nagradi za vašu snagu i nezavisnost.

Blizanci

Budući da ste jako intuitivni, možete unaprijed reći da li je neka osoba dobra za vas ili je opasna za vaše zdravlje. Prije to niste znali da razlikujete zbog čega vam je često bilo slomljeno srce. Sada su stvari drugačije; probirljiviji ste i imate drugačije ciljeve u ljubavnim odnosima. A prije svega, želite prijatelja.

Ne zanima vas burna romansa, želite nešto što će trajati i kvalitetnu osobu s kojom ćete podijeliti svoj život. Tokom Venere u ribama, blizanci će otkriti da im nije tako teško kao što su mislili i da svemir misli na njih. To će postati jasnije kada upoznate svoju srodnu dušu, što se može dogoditi u periodu od 26. januara nadalje.

Ribe

Venera u ribama vam kuca na vrata i daje vam do znanja da neko u vašem životu moli za vašu pažnju. Iako to može zvučati pomalo čudno, evo u čemu je stvar - postoji neko koga poznajete s posla ili iz neke grupe s kojom ste povezani, a ta osoba vam toliko odgovara da bi vam se isplatilo da je bolje upoznate.

Ta osoba bi vrlo lako mogla biti vaša srodna duša. Rijetko razmišljamo o ljudima kao o suđenim samo nama jednostavno zato što to zvuči pretjerano romantično ili poetično, a opet, današnji dan stavlja tu osobu u vaš vidokrug i vidjećete je u drugačijem svjetlu.

Iskoristite priliku i otkrijte da li je ta osoba zaista vaša srodna duša, piše Your Tango.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana