Ова три знака су под најјачом заштитом планета

ГС
Foto: Илустрација

Астролози су увјерени да ће три знака Зодијака имати неописиву срећу у другој половини јуна!

Овај мјесец ће бити под утицајем три планете одједном Урана, Меркура и Сатурна, а то че се највише одразити, и то повољно, на три хороскопска знака.

Ево ко ће у другој половини овог мјесеца уживати у невјероватној срећи и благостању!

Дјевица

Дјевице ће коначно моћи да се “отарасе” проблема који их годинама муче и спријечавају да окрену лист и почну живот из почетка. Било какав подухват у вези са финансијама и куповином биће успјешан за овај знак, чак и ако буду принуђени да позајме новац, то им неће направити проблем јер ће га вратити без потешкоћа. Овог мјесеца би сву пажњу требало да усмјере на развој сопствених вјештина и знања, а Сатурн ће, заузврат, усмјерити Дјевице у правом смјеру и омогућити им да постану тражени у својој професији.

Стријелац

Стријелца очекују велике промјене. У другој половини овог мјесеца драстично ће преокренути живот и то на свим пољима – и послу, и љубави. У томе им помаже Уран који ће код њих распалити машту и креативност и помоћи им да свој живот сагледају из једног другог угла и боље уоче шта је то што им недостаје. Финансијска ситуација ће им бити стабилна, али под условом да вриједно раде. Овако ће поставити темељ за веома успјешну годину у финансијском смислу.

Рибе

Искрене и осјетљиве Рибе ће такође мијењати много тога у животу у другој половини овог мјесеца. Радиће на томе да постану сигурније у себе, своје снаге и могућности. Сви њихови подухвати ће постићи велики успјех, то је оно што ће им помоћи да изнова сагледају свијет и своје мјесто у њему. Астролози истичу и да ће двије планете одједном (Сатурн и Меркур) помоћи Рибама да постигну финансијски успјех и даће им снагу и енергију, пише Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана