Ova tri znaka su pod najjačom zaštitom planeta

GS
Foto: Ilustracija

Astrolozi su uvjereni da će tri znaka Zodijaka imati neopisivu sreću u drugoj polovini juna!

Ovaj mjesec će biti pod uticajem tri planete odjednom Urana, Merkura i Saturna, a to če se najviše odraziti, i to povoljno, na tri horoskopska znaka.

Evo ko će u drugoj polovini ovog mjeseca uživati u nevjerovatnoj sreći i blagostanju!

Djevica

Djevice će konačno moći da se “otarase” problema koji ih godinama muče i spriječavaju da okrenu list i počnu život iz početka. Bilo kakav poduhvat u vezi sa finansijama i kupovinom biće uspješan za ovaj znak, čak i ako budu prinuđeni da pozajme novac, to im neće napraviti problem jer će ga vratiti bez poteškoća. Ovog mjeseca bi svu pažnju trebalo da usmjere na razvoj sopstvenih vještina i znanja, a Saturn će, zauzvrat, usmjeriti Djevice u pravom smjeru i omogućiti im da postanu traženi u svojoj profesiji.

Strijelac

Strijelca očekuju velike promjene. U drugoj polovini ovog mjeseca drastično će preokrenuti život i to na svim poljima – i poslu, i ljubavi. U tome im pomaže Uran koji će kod njih raspaliti maštu i kreativnost i pomoći im da svoj život sagledaju iz jednog drugog ugla i bolje uoče šta je to što im nedostaje. Finansijska situacija će im biti stabilna, ali pod uslovom da vrijedno rade. Ovako će postaviti temelj za veoma uspješnu godinu u finansijskom smislu.

Ribe

Iskrene i osjetljive Ribe će takođe mijenjati mnogo toga u životu u drugoj polovini ovog mjeseca. Radiće na tome da postanu sigurnije u sebe, svoje snage i mogućnosti. Svi njihovi poduhvati će postići veliki uspjeh, to je ono što će im pomoći da iznova sagledaju svijet i svoje mjesto u njemu. Astrolozi ističu i da će dvije planete odjednom (Saturn i Merkur) pomoći Ribama da postignu finansijski uspjeh i daće im snagu i energiju, piše Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana