Ова три знака чека невиђена срећа у децембру

GS
Foto: X

Хороскоп открива да нас 16. децембра чека велика енергетска промјена на небу - пун Мјесец у Лаву.

Ова астролошка појава учиниће да неким хороскопским знацима овај период буде веома интензиван, док ће неки кроз ове промјене проћи лагано и безбрижно, дакле имаће много среће. Ево о која три знака је ријеч.

Близанци

Пун Мјесец у Лаву подиже вам свијест у областима које нису физички опипљиве. То ће вам помоћи да отворите ум и освијестите ствари које сте директно или индиректно избјегавали. Подсјетиће вас да је за неке ствари и даље потребно вријеме и посебна пажња. Престаните проблеме да гурате под тепих. Тенике за опуштање могу вам помоћи да редефинишете своје приоритете и осигурате да ваше физичке и менталне потребе буду задовољене. 

Дјевица 

Пун Мјесец у Лаву учиниће да се промијени ваш поглед на свијет. Усељава се у вашу кућу животне филозофије и указује на важно вријеме за истраживање, проширење видика и уважавање различитих навика и култура ван ваше. Можда ћете осјетити потребу да се уроните у књиге за позитивну трансформацију које раније нисте могли да прочитате или да дубље зађете у своју подсвијест. 

Јарац 

Пун Мјесец у Лаву доноси вам необичну игру. Инспирисаће вас да креирате и искористите све креативне идеје. Сада је тренутак када их можете претворите у пословне подухвате. То ће вас охрабрити да се окружите друштвом за које знате да може задовољити ваше духовне потребе. Поред тога, то ће вас водити да радите на себи и унаприједите оне ствари које омогућавају вашем унутрашњем дјетету да се опусти и засити своју радозналост, преноси НајженаАло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана