Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru

GS
Foto: X

Horoskop otkriva da nas 16. decembra čeka velika energetska promjena na nebu - pun Mjesec u Lavu.

Ova astrološka pojava učiniće da nekim horoskopskim znacima ovaj period bude veoma intenzivan, dok će neki kroz ove promjene proći lagano i bezbrižno, dakle imaće mnogo sreće. Evo o koja tri znaka je riječ.

Blizanci

Pun Mjesec u Lavu podiže vam svijest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvijestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbjegavali. Podsjetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vrijeme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih. Tenike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene. 

Djevica 

Pun Mjesec u Lavu učiniće da se promijeni vaš pogled na svijet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vrijeme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše. Možda ćete osjetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvijest. 

Jarac 

Pun Mjesec u Lavu donosi vam neobičnu igru. Inspirisaće vas da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unaprijedite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem djetetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost, prenosi NajženaAlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana