Ова три пара имају најљепшу дјецу

ГС
Foto: Илустрација

На изглед и шарм беба могу утицати не само генетика и васпитање, већ и знак Зодијака под којим су рођени његови родитељи. А према хороскопу, ова три пара имају најљепшу дјецу.

Жена Лав и мушкарац Водолија

Комбинација елемената ватре и ваздуха јединствена је сама по себи. Такве комбинације су увијек необичне: снажни, предузимљиви Лавови добар су спој са енергијом и мудрошћу једне Водолије. Заједно су способни за велике ствари. Ови партнери се међусобно допуњују, подржавају и преносе на дјецу своје најбоље особине.

Бебе рођене у пару Лава и Водолије су друштвене и активне, подједнако лако проналазе заједнички језик са својим вршњацима и са одраслима. Упијају најбоље особине својих родитеља, што их чини једноставно неодољивим, њиховом шарму се не може одолити, рођене су да буду звијезде и у сваком друштву омиљени.

Жена Бик и мушкарац Рак
Биком влада Венера, романтични су, практични и врло „кућни типови“. Имају све шансе да постану дивне мајке које су спремне буквално на све због своје дјеце. Мушкарци Ракови су по дефиницији врло брижни и често су сјајни очеви. Њихов спој ће бити снажан и складан, јер су обоје врло осјетљиви на међусобне потребе, осјећају расположење свог партнера.

Дјеца у њиховим породицама су такође осјетљива и саосјећајна. Она су често врло привлачна, њихова унутрашња љепота огледа се у њиховом спољашњем изгледу. Одмалена им родитељи усађују вјечне породичне вриједности, уче их поштовању других. Маме Бикови су такође прилично тврдоглаве. Оне уче дјецу како да се заузму за себе, али истовремено буду поштени и учтиви.

Жена Дјевица и мушкарац Риба

То су два најемотивнија знака зодијака и они често имају тенденцију да сакрију своја права осјећања. Комбинација практичности и сањарења овог пара је разлог што њихова дјеца одрастају у породичној атмосфери која је њежна, ведра и искрена.

Обично су дјеца Дјевица и Риба врло паметна, љубазна, поштована. Они знају вриједност истинских осјећања и понекад су помало стидљиви, што им само додаје шарм. Такву дјецу називају и „стармалом“ или „старим душама“ – они су тако мирни, разумни и мудри, што су особине које ће задржати и када одрасту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана