Ova tri para imaju najljepšu djecu

GS
Foto: Ilustracija

Na izgled i šarm beba mogu uticati ne samo genetika i vaspitanje, već i znak Zodijaka pod kojim su rođeni njegovi roditelji. A prema horoskopu, ova tri para imaju najljepšu djecu.

Žena Lav i muškarac Vodolija

Kombinacija elemenata vatre i vazduha jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije su uvijek neobične: snažni, preduzimljivi Lavovi dobar su spoj sa energijom i mudrošću jedne Vodolije. Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri se međusobno dopunjuju, podržavaju i prenose na djecu svoje najbolje osobine.

Bebe rođene u paru Lava i Vodolije su društvene i aktivne, podjednako lako pronalaze zajednički jezik sa svojim vršnjacima i sa odraslima. Upijaju najbolje osobine svojih roditelja, što ih čini jednostavno neodoljivim, njihovom šarmu se ne može odoliti, rođene su da budu zvijezde i u svakom društvu omiljeni.

Žena Bik i muškarac Rak
Bikom vlada Venera, romantični su, praktični i vrlo „kućni tipovi“. Imaju sve šanse da postanu divne majke koje su spremne bukvalno na sve zbog svoje djece. Muškarci Rakovi su po definiciji vrlo brižni i često su sjajni očevi. Njihov spoj će biti snažan i skladan, jer su oboje vrlo osjetljivi na međusobne potrebe, osjećaju raspoloženje svog partnera.

Djeca u njihovim porodicama su takođe osjetljiva i saosjećajna. Ona su često vrlo privlačna, njihova unutrašnja ljepota ogleda se u njihovom spoljašnjem izgledu. Odmalena im roditelji usađuju vječne porodične vrijednosti, uče ih poštovanju drugih. Mame Bikovi su takođe prilično tvrdoglave. One uče djecu kako da se zauzmu za sebe, ali istovremeno budu pošteni i učtivi.

Žena Djevica i muškarac Riba

To su dva najemotivnija znaka zodijaka i oni često imaju tendenciju da sakriju svoja prava osjećanja. Kombinacija praktičnosti i sanjarenja ovog para je razlog što njihova djeca odrastaju u porodičnoj atmosferi koja je nježna, vedra i iskrena.

Obično su djeca Djevica i Riba vrlo pametna, ljubazna, poštovana. Oni znaju vrijednost istinskih osjećanja i ponekad su pomalo stidljivi, što im samo dodaje šarm. Takvu djecu nazivaju i „starmalom“ ili „starim dušama“ – oni su tako mirni, razumni i mudri, što su osobine koje će zadržati i kada odrastu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana