Ова три хороскопска знака су шампиони у трошењу новца

Г.С.
Ова три хороскопска знака су шампиони у трошењу новца

Који знак најлакше троши паре? Ко никада нема на крају мјесеца?

А ко даје посљедњи динар за најљепши капут од кашмира? Лав, Стијелац и Близанци су шампиони у трошењу новца.

Лав

Апсолутни шампион у трошењу новца. Кренимо редом. Лав зна да заради озбиљан новац. Вриједан је и увијек се труди да буде још бољи. Међутим, он је неко ко не жали да посљедње паре да за диван капут од кашмира или за луксузне салонке, иако у плакару има већ 3 пара. Лав је једноставно такав, воли луксуз, воли и уме да троши новац. Такође, зна и да посљедњи динар потроши у кафани на добру пјесму, квалитетно вино и на пријатеље.

Стрелац

Вјечити тинејдзер и Петар Пан. Он има свој мото који гласи: сада желим све и одмах о посљедицма ћу ражмишљати сутра. И увијек буде тако, јер је он Јупитерово дијете и срећа га увијек на неки чудан начин прати у животу. Такав однос има и према новцу. Задњи динар даје за путовање, за провод са пријатељима. Увијек реагује у тренутку, не размишљајући о последицама. Воли да ради, умије да ради и заради новац, али га исто тако олако троши.

Близанци

Најљепши осмијех астрологије. Шармери који су у комуникацији неприкосновени. Провод у граду са њима је загарантован. Увијек им се извуку и посљедње паре јер их троше на све што им западне за око. Близанци обожавају да троше новац на шопинг. То може да буде шопинг гардеробе, шопинг за дом или једноставно још један од сто курсева комуникације. Много воле друштво, па им доста паре одлази на “блејање” по кафићима у граду. То је знак који никада нема паре за “црне дане”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана