Ova tri horoskopska znaka su šampioni u trošenju novca

G.S.
Ova tri horoskopska znaka su šampioni u trošenju novca

Koji znak najlakše troši pare? Ko nikada nema na kraju mjeseca?

A ko daje posljednji dinar za najljepši kaput od kašmira? Lav, Stijelac i Blizanci su šampioni u trošenju novca.

Lav

Apsolutni šampion u trošenju novca. Krenimo redom. Lav zna da zaradi ozbiljan novac. Vrijedan je i uvijek se trudi da bude još bolji. Međutim, on je neko ko ne žali da posljednje pare da za divan kaput od kašmira ili za luksuzne salonke, iako u plakaru ima već 3 para. Lav je jednostavno takav, voli luksuz, voli i ume da troši novac. Takođe, zna i da posljednji dinar potroši u kafani na dobru pjesmu, kvalitetno vino i na prijatelje.

Strelac

Vječiti tinejdzer i Petar Pan. On ima svoj moto koji glasi: sada želim sve i odmah o posljedicma ću ražmišljati sutra. I uvijek bude tako, jer je on Jupiterovo dijete i sreća ga uvijek na neki čudan način prati u životu. Takav odnos ima i prema novcu. Zadnji dinar daje za putovanje, za provod sa prijateljima. Uvijek reaguje u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Voli da radi, umije da radi i zaradi novac, ali ga isto tako olako troši.

Blizanci

Najljepši osmijeh astrologije. Šarmeri koji su u komunikaciji neprikosnoveni. Provod u gradu sa njima je zagarantovan. Uvijek im se izvuku i posljednje pare jer ih troše na sve što im zapadne za oko. Blizanci obožavaju da troše novac na šoping. To može da bude šoping garderobe, šoping za dom ili jednostavno još jedan od sto kurseva komunikacije. Mnogo vole društvo, pa im dosta pare odlazi na “blejanje” po kafićima u gradu. To je znak koji nikada nema pare za “crne dane”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana