Ова три хороскопска знака очекују бурни дани

ГС
Ова три хороскопска знака очекују бурни дани

Мјесец ће 20. фебруара покренути теме маште и инспирације, док истог дана Венера улази у независног овна.

Кардинални ватрени знак ће бити оријентисан на акцију, постављајући сцену за храбрији приступ односима, љепоти и новцу до 16. марта. Са одласком Сунца и Мјесеца од дисциплинованог Сатурна осјетићемо олакшање – коначно се можемо опустити и мислити на себе.

Као организатори фиксног ваздушног знака водолије који гледа на будућност и кроз који се Сунце креће до 18. фебруара, те сањивог промјенљивог воденог знака риба у којем Сунце борави до 20. марта, ово је савршен мјесец да пустите машти на вољу - дозволите вашој интуицији да подстакне манифестацију.

Дјевица

Очекује  их веома буран мјесец – Марс, планета акције, букти кроз вашу 10. кућу каријере и има само једну ствар на уму – амбицију, амбицију и само амбицију. Тако да будите приземни током овог мјесеца и не доносите исхитрене одлуке.

Вага

Ваш планетарни владар ће направити напет аспект с Марсом 4. фебруара тако да су могући неспоразуми са партнером и окружењем. Поведите рачуна у комуникацији са окружењем.

Јарац

Ексцентрични и бунтовни Уран се још креће кроз вашу 5. кућу креативности и романтике, тако да са овом енергијом очекујте неочекивано у овом мјесецу, све оно што сте можда мислили да не бисте - угризите се за језик током овог периода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана