Ova tri horoskopska znaka očekuju burni dani

GS
Ova tri horoskopska znaka očekuju burni dani

Mjesec će 20. februara pokrenuti teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima, ljepoti i novcu do 16. marta. Sa odlaskom Sunca i Mjeseca od disciplinovanog Saturna osjetićemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe.

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18. februara, te sanjivog promjenljivog vodenog znaka riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mjesec da pustite mašti na volju - dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Djevica

Očekuje  ih veoma buran mjesec – Mars, planeta akcije, bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog mjeseca i ne donosite ishitrene odluke.

Vaga

Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite računa u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac

Ekscentrični i buntovni Uran se još kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mjesecu, sve ono što ste možda mislili da ne biste - ugrizite se za jezik tokom ovog perioda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana