Ова три хороскопска знака најтеже подносе изолацију

Агенције
Ова три хороскопска знака најтеже подносе изолацију

Сигурно никоме није лако због уведеног ванредног стања и мjера изолације, али ова три знака већ планирају путовања након карантина

Особе рођене у овим хороскопским знаковима поприлично погађа новонастала ситуација, а посебно због тога што морају да буду на истом мjесту дуже од неколико дана.

Самоизолација, како пише YourTango, најтеже пада Близанцима, Ваги и Овну.

Близанци

Близанцима је већ доста свега и желе да иду на журку. Њима је незамисливо да проводе свако вече у кући над књигом или серијом. Они су једноставно јако отворене и јако друштвене особе које нису научиле да уживају саме.

Вага

Ваге су зависне од других људи када је у питању забава и разонода. Иако не луде попут Близанаца, Вагама истински недостају дружења и забаве, па већ сада планирају што ће да радие за неколико мјесеци, гдје ће да путују и кога ће да виде.

Ован

Овновима фали авантура. Они су прави авантуристи којима дан није добар ако у њему нису сазнали или открили нешто ново, направили нешто спонтано или тотално лудо. Иако неки Овнови дјелују затворено, када их упознате, схватићете да је то далеко од истине. Ипак, оно што их разликује од екстровертних Близанаца је чињеница да итекако знају да уживају сами.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана