Ova tri horoskopska znaka najteže podnose izolaciju

Agencije
Ova tri horoskopska znaka najteže podnose izolaciju

Sigurno nikome nije lako zbog uvedenog vanrednog stanja i mjera izolacije, ali ova tri znaka već planiraju putovanja nakon karantina

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima poprilično pogađa novonastala situacija, a posebno zbog toga što moraju da budu na istom mjestu duže od nekoliko dana.

Samoizolacija, kako piše YourTango, najteže pada Blizancima, Vagi i Ovnu.

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele da idu na žurku. Njima je nezamislivo da provode svako veče u kući nad knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile da uživaju same.

Vaga

Vage su zavisne od drugih ljudi kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju druženja i zabave, pa već sada planiraju što će da radie za nekoliko mjeseci, gdje će da putuju i koga će da vide.

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi avanturisti kojima dan nije dobar ako u njemu nisu saznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako neki Ovnovi djeluju zatvoreno, kada ih upoznate, shvatićete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da itekako znaju da uživaju sami.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana