Ова три хороскопска знака је најлакше подмитити

Агенције
Ова три хороскопска знака је најлакше подмитити

Када је ријеч о моћи онда нема правила по којима се игра. Потпуно је немогуће замислити свијет без неког облика корупције и подмићивања, а велики новац се не дешава тек тако него се он зарађује.

Корупција је јако лоша ствар која изједа морал и обезвређује вриједности које нас воде кроз живот. Међутим нису сви склони подмићивању, а ова три знаак је најлакше подмитити.

Шкорпија

Ви сте веома инфилтрирани у корупцију. Узбуђује вас идеја да упропастите нечији добитак. Отворено свима стављате до знања да се дате подмитити, а продали бисте и рођену мајку.

Близанци

Многи аналитичари истицали су ову црту личности особа рођених у знаку Близанаца, поготово од како је предсједник Трамп сиео на чело Америке. Познати сте по томе да све што себи зацртате то и остварите, а када дође до корупције понашате се као члан краљевске породице.

Дјевица

Волите и обожавате породицу и урадићете све за њих, пише Your Tango. Немате проблема да се борите на прљави начин када је ријеч о онима које волите. Убили бисте за некога кога волите, и унајмићете кога год треба да сакрије тијело. Лако знате како да се правите да не знате о чему причају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана