Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

Agencije
Ova tri horoskopska znaka je najlakše podmititi

Kada je riječ o moći onda nema pravila po kojima se igra. Potpuno je nemoguće zamisliti svijet bez nekog oblika korupcije i podmićivanja, a veliki novac se ne dešava tek tako nego se on zarađuje.

Korupcija je jako loša stvar koja izjeda moral i obezvređuje vrijednosti koje nas vode kroz život. Međutim nisu svi skloni podmićivanju, a ova tri znaak je najlakše podmititi.

Škorpija

Vi ste veoma infiltrirani u korupciju. Uzbuđuje vas ideja da upropastite nečiji dobitak. Otvoreno svima stavljate do znanja da se date podmititi, a prodali biste i rođenu majku.

Blizanci

Mnogi analitičari isticali su ovu crtu ličnosti osoba rođenih u znaku Blizanaca, pogotovo od kako je predsjednik Tramp sieo na čelo Amerike. Poznati ste po tome da sve što sebi zacrtate to i ostvarite, a kada dođe do korupcije ponašate se kao član kraljevske porodice.

Djevica

Volite i obožavate porodicu i uradićete sve za njih, piše Your Tango. Nemate problema da se borite na prljavi način kada je riječ o onima koje volite. Ubili biste za nekoga koga volite, i unajmićete koga god treba da sakrije tijelo. Lako znate kako da se pravite da ne znate o čemu pričaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana