Ова три хороскопска знака имаће најгори април: Боље им је да преспавају овај мjесец

Г.С.
Ова три хороскопска знака имаће најгори април: Боље им је да преспавају овај мjесец

Овновима, Јарчевима и Раковима звијезде неће бити наклоњене у мјесецу априлу.

Ован

Мјесец ће за припаднике овог хороскопског знака почети повољно, али средина априла донијеће им велике проблеме. Финансијски проблеми удружиће се са здравственим и љубавним.

На радном мјесту од средине мјесеца чека их прави хаос, а колеге ће једва дочекати да их оцрне код шефа, који већ дуже вријеме пажљиво вреба њихову грешку. За Овнове ово ће да буде један од лошијих периода у години, а многи астролози предвиђају да ће април донијети и љубавне расколе, како у везама, тако и у браковима, пише луфтика.рс.

Рак

Април ће бити изузетно напоран мјесец за Ракове, па ће припадници овог знака наилазити на бројне препреке чак и у рутинским активностима. Финансијски губици ће бити драматични, а ни на љубавном пољу неће бити много боља ситуација. препирке и несугласице пратиће их свакодневно.

Што се тиче породичних односа, ту је ситуација мало боља, али пошто се предвиђају већи финанасијски губици од средине мјесеца, свађе у породици ће бити врло изгледне. Неким Раковима пријети опасност да упадну у велика дуговања, али већ почетком наредног месеца огријаће их сунце.

Јарац

Рођени у знаку Јарца ће се суочити с великим проблемима на пољу финансија. Њихови напори да повећају приходе такође ће бити узалудни, а на послу ће остваривати лошије резултате него у марту, иако ће давати све од себе.

Планирана путовања у посљедњем тренутку ће им измаћи из руку и велики дио априла Јарчеви ће провести тужни и забринути, без обзира на несебичну подршку коју ће добијати од партнера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана