Ova tri horoskopska znaka imaće najgori april: Bolje im je da prespavaju ovaj mjesec

G.S.
Ova tri horoskopska znaka imaće najgori april: Bolje im je da prespavaju ovaj mjesec

Ovnovima, Jarčevima i Rakovima zvijezde neće biti naklonjene u mjesecu aprilu.

Ovan

Mjesec će za pripadnike ovog horoskopskog znaka početi povoljno, ali sredina aprila donijeće im velike probleme. Finansijski problemi udružiće se sa zdravstvenim i ljubavnim.

Na radnom mjestu od sredine mjeseca čeka ih pravi haos, a kolege će jedva dočekati da ih ocrne kod šefa, koji već duže vrijeme pažljivo vreba njihovu grešku. Za Ovnove ovo će da bude jedan od lošijih perioda u godini, a mnogi astrolozi predviđaju da će april donijeti i ljubavne raskole, kako u vezama, tako i u brakovima, piše luftika.rs.

Rak

April će biti izuzetno naporan mjesec za Rakove, pa će pripadnici ovog znaka nailaziti na brojne prepreke čak i u rutinskim aktivnostima. Finansijski gubici će biti dramatični, a ni na ljubavnom polju neće biti mnogo bolja situacija. prepirke i nesuglasice pratiće ih svakodnevno.

Što se tiče porodičnih odnosa, tu je situacija malo bolja, ali pošto se predviđaju veći finanasijski gubici od sredine mjeseca, svađe u porodici će biti vrlo izgledne. Nekim Rakovima prijeti opasnost da upadnu u velika dugovanja, ali već početkom narednog meseca ogrijaće ih sunce.

Jarac

Rođeni u znaku Jarca će se suočiti s velikim problemima na polju finansija. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni, a na poslu će ostvarivati lošije rezultate nego u martu, iako će davati sve od sebe.

Planirana putovanja u posljednjem trenutku će im izmaći iz ruku i veliki dio aprila Jarčevi će provesti tužni i zabrinuti, bez obzira na nesebičnu podršku koju će dobijati od partnera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana