Ова три хороскопска имају слоновско памћење

index.hr
Ова три хороскопска имају слоновско памћење
Ова три хороскопска имају слоновско памћење

Њихово памћење је невјероватно. Врло често изненађују људе око себе свим ситницама које су запамтили, чиме доказују да никада неће заборавити ни како сте се према њима односили у којем тренутку.

Особе рођене у ова три хороскопска знака имају најбоље памћење од свих. 

Дјевица

Дјевице због своје беспријекорне организације увијек све записују и биљеже те тако додатно "утврђују градиво". Оне никада не заборављају што су гдје ставиле или када имају одређени термин. Њихова меморија задивљује многе, али истовремено и застрашује јер збиља памте све. 

Јарац

Јарчеви су велика злопамтила. Ако сте их једном увриједили и мислите да ће они то кад-тад заборавити - варате се. Но осим тога, Јарчеви су, попут Дјевица, изузетно организоване особе па рачунајте на то да вам неће заборавити рођендан или каву договорену и неколико мјесеци унапријед. 

Шкорпија

Шкорпије воле брусити своју способност памћења читањем и рјешавањем игара попут судокуа. Баш као и Јарчеви, велика су злопамтила, али због високог нивоа емоционалности склони су и опраштању. На радном мјесту Шкорпија је директоров миљеник јер зна да му увијек може препустити сав посао без страха да ће нешто заборавити. 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана