Ova tri horoskopska imaju slonovsko pamćenje

index.hr
Ova tri horoskopska imaju slonovsko pamćenje

Njihovo pamćenje je nevjerovatno. Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili u kojem trenutku.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih. 

Djevica

Djevice zbog svoje besprijekorne organizacije uvijek sve zapisuju i bilježe te tako dodatno "utvrđuju gradivo". One nikada ne zaboravljaju što su gdje stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zbilja pamte sve. 

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvrijedili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti - varate se. No osim toga, Jarčevi su, poput Djevica, izuzetno organizovane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kavu dogovorenu i nekoliko mjeseci unaprijed. 

Škorpija

Škorpije vole brusiti svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rješavanjem igara poput sudokua. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali zbog visokog nivoa emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mjestu Škorpija je direktorov miljenik jer zna da mu uvijek može prepustiti sav posao bez straha da će nešto zaboraviti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana