Ова четири хороскопска знака често заврше у вези с колегама

ГС
Ова четири хороскопска знака често заврше у вези с колегама

Неки хороскопски знакови радије излазе с људима из свог професионалног окружења јер им то омогућaва инспиративне разговоре о послу са својом сродном душом.

1. Близанци

Духовитост и отвореност близанце чине вриједним и забавним радницима. Најбоље раде када вјерују другима. Заправо, они су један од емоционално најсвјеснијих знакова зодијака на послу. Близанци се стално брину о томе да сви око њих буду задовољни, а заборављају све бриге када су им колеге у близини. Биће радосни и уживаће са својим сарадницима у потрази за професионалним успјехом.

Када је ријеч о тражењу инспирације, они мапирају каријере оних који су на челу свог подручја. Често их привлаче најамбициознији и најуспјешнији појединци у свом послу. Можда је то разлог зашто понекад истражују романсу с људима у својој канцеларији или бранши. Тада заувијек имају особу од повјерења од које могу добити професионални савјет, без обзира на то колико шкакљива ситуација била.

2. Рак

Ракови су ходајуће енигме које могу бити извор инспирације и иновација, а ипак су затворени у властитом балону. Они су сарадници с којима је најугодније радити. Заправо, никада нећете знати је ли рак несрећан. Али они су професионални и разумију важност проналажења вентила за своје емоције тако да, када започну посао, остану усредочени. Они су генијалци и можда најшармантнији од свих у канцеларији. Као камен темељац на радном мјесту, ракови су поуздани и обично их не узнемиравају емоционалне турбуленције које искривљују перспективе других. То може довести до великог осјећаја самопоуздања, што их чини привлачним сарадницима. Они ће бити свачија особа за професионалну помоћ и савјет. Њихов смирујући став води до тога да буду познати по свом стрпљењу и јунаштву у свом подручју. Стога, имају пуно удварача из своје струке и успијевају имати квалитетне везе с романтичним партнером из свог посла.

3. Ован

Овнови осјећају да могу све постићи, али морају пазити да изаберу партнера који подржава њихову визију доброг живота. Боје се излазити с људима из других професија јер тада мисле да њихов партнер не разумије њихов пут и да ће им погазити снове. Не желе некога ко је склон прераним закључцима на први знак потешкоћа. Због тога често запале фитиљ романтике током студентских дана гдје се могу заљубити у некога из свог разреда. Чак и ако наставе радити у различитим канцеларијама, увијек могу имати много тога заједничког. Апсолутно обожавају отићи у кревет са својим партнером на крају дана како би разговарали о најновијим достигнућима у свом подручју.

4. Шкорпија

Овај водени знак је озлоглашен као неименовани шеф уреда који живи од енергије других, а доприноси властитој страсти. Најсрећнији су када су креативно ангажовани, али имају тенденцију да им је лако повриједи его. Шкорпије с временом спусте гард, макар и само мало па допуштају да њихов став пун љубави изрони. Тада заокупљају интересовање својих колега, а све се може претворити у бурну романсу с неким ко је исте професије као и они. Ако такав сусрет не успије, шкорпије се могу повући јер су емоционално рањени, али обично су у стању ријешити ствари помоћу своје интелигенције и доброг темперамента како би веза добро функционисала, пише Пинквила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана