Ova četiri horoskopska znaka često završe u vezi s kolegama

GS
Ova četiri horoskopska znaka često završe u vezi s kolegama

Neki horoskopski znakovi radije izlaze s ljudima iz svog profesionalnog okruženja jer im to omogućava inspirativne razgovore o poslu sa svojom srodnom dušom.

1. Blizanci

Duhovitost i otvorenost blizance čine vrijednim i zabavnim radnicima. Najbolje rade kada vjeruju drugima. Zapravo, oni su jedan od emocionalno najsvjesnijih znakova zodijaka na poslu. Blizanci se stalno brinu o tome da svi oko njih budu zadovoljni, a zaboravljaju sve brige kada su im kolege u blizini. Biće radosni i uživaće sa svojim saradnicima u potrazi za profesionalnim uspjehom.

Kada je riječ o traženju inspiracije, oni mapiraju karijere onih koji su na čelu svog područja. Često ih privlače najambiciozniji i najuspješniji pojedinci u svom poslu. Možda je to razlog zašto ponekad istražuju romansu s ljudima u svojoj kancelariji ili branši. Tada zauvijek imaju osobu od povjerenja od koje mogu dobiti profesionalni savjet, bez obzira na to koliko škakljiva situacija bila.

2. Rak

Rakovi su hodajuće enigme koje mogu biti izvor inspiracije i inovacija, a ipak su zatvoreni u vlastitom balonu. Oni su saradnici s kojima je najugodnije raditi. Zapravo, nikada nećete znati je li rak nesrećan. Ali oni su profesionalni i razumiju važnost pronalaženja ventila za svoje emocije tako da, kada započnu posao, ostanu usredočeni. Oni su genijalci i možda najšarmantniji od svih u kancelariji. Kao kamen temeljac na radnom mjestu, rakovi su pouzdani i obično ih ne uznemiravaju emocionalne turbulencije koje iskrivljuju perspektive drugih. To može dovesti do velikog osjećaja samopouzdanja, što ih čini privlačnim saradnicima. Oni će biti svačija osoba za profesionalnu pomoć i savjet. Njihov smirujući stav vodi do toga da budu poznati po svom strpljenju i junaštvu u svom području. Stoga, imaju puno udvarača iz svoje struke i uspijevaju imati kvalitetne veze s romantičnim partnerom iz svog posla.

3. Ovan

Ovnovi osjećaju da mogu sve postići, ali moraju paziti da izaberu partnera koji podržava njihovu viziju dobrog života. Boje se izlaziti s ljudima iz drugih profesija jer tada misle da njihov partner ne razumije njihov put i da će im pogaziti snove. Ne žele nekoga ko je sklon preranim zaključcima na prvi znak poteškoća. Zbog toga često zapale fitilj romantike tokom studentskih dana gdje se mogu zaljubiti u nekoga iz svog razreda. Čak i ako nastave raditi u različitim kancelarijama, uvijek mogu imati mnogo toga zajedničkog. Apsolutno obožavaju otići u krevet sa svojim partnerom na kraju dana kako bi razgovarali o najnovijim dostignućima u svom području.

4. Škorpija

Ovaj vodeni znak je ozloglašen kao neimenovani šef ureda koji živi od energije drugih, a doprinosi vlastitoj strasti. Najsrećniji su kada su kreativno angažovani, ali imaju tendenciju da im je lako povrijedi ego. Škorpije s vremenom spuste gard, makar i samo malo pa dopuštaju da njihov stav pun ljubavi izroni. Tada zaokupljaju interesovanje svojih kolega, a sve se može pretvoriti u burnu romansu s nekim ko je iste profesije kao i oni. Ako takav susret ne uspije, škorpije se mogu povući jer su emocionalno ranjeni, ali obično su u stanju riješiti stvari pomoću svoje inteligencije i dobrog temperamenta kako bi veza dobro funkcionisala, piše Pinkvila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana