Ова четири хороскопска знака ће имати највише новца у 2024.

ГС
Ова четири хороскопска знака ће имати највише новца у 2024.

Јесте ли припадник једног од четири срећна знака Зодијака који ће током наредне године бити у финансијски најповољнијој ситуацији?

Провјерите обавезно јер 2024. доноси много корисних астролошких догађаја... Планете ће, у погледу финансија, ипак бити наклоњеније наредним знаковима.

Дјевица

Честитамо, сљедеће године добијате на астролошкој лутрији!

Јужни чвор у Ваги ће 2024. ослободити блокаде у вашој другој кући личних ресурса, система вриједности и конкретног богатства. То значи да ће вам Сјеверни чвор у Овну помоћи да постанете самодовољни јер се фокусира на осму кућу инвестиција, финансијске "писмености" и трансформације.

Најважније је, дакле, то што ћете научити да имате пасивне приходе и будете дугорочно финансијски стабилни. Најповољнији период биће вам шестомјесечни циклус који почиње 8. априла, током помрачења Сунца у Овну, које се дешава у вашој осмој кући, па ће вам помоћи да се растеретите дугова, створите више извора прихода и инвестирате у своју будућност.

Шкорпија

Посљедњих неколико година Шкорпије су више пута биле у прилици да се помире с тиме да немају контролу и моћ над ситуацијом.

Година 2024. нуди прилику за обнову, што почиње с финансијама. Од 1. јануара до 25. маја требало би да се усредсредите на уземљење у каријери док Јупитер у Бику више не ретроградира у вашој седмој кући партнерства.

Обавезе које предузмете постаће још плодоносније када Јупитер уђе у Близанце 25. маја, јер ће се тада он наћи у осмој кући улагања.

Да бисте максимизирали свој успјех, требало би да радите с енергијом Близанаца и ојачате своје вјештине у комуникацији, прилагодљивост и мултитасковање.

Јарац

Ако неко заслужује повишицу, то сте дефинитивно ви!

Сљедећа година могла би за Јарчеве бити најповољнија финансијска година, захваљујући Плутону у Водолији и Јупитеру у Близанцима. Иако ће вас ови транзити натјерати да јурите да бисте одржали корак с дешавањима, могу да вам увећају богатство. Али само ако сте спремни за изазов!

Након 25. маја, могли бисте имати много више обавеза, али ћете се снаћи одлично и неће вам бити тешко да радите напорно и вриједно.

Истовремено ћете успијевати да остварите много тога, а награда нећете изостати.

 

Рибе

Сјеверни чвор у Овну проћи ће Рибама кроз другу кућу материјалног богатства и личних финансија, доносећи огромне могућности и усклађујући коначно новац с вашим вриједностима.

Уз то, Јужни чвор у Ваги ће вас приморати да се ослободите лоших навика у вези са осмом кућом дугова, имовине и заједничких ресурса.

Помрачења која нас чекају на 2024. помоћи ће вам да се интуитивно ускладите са својим финансијским циљевима, а један од таквих циклуса већ је почео током помрачења Сунца у Ваги у октобру 2023, па вам је већ постављен пут ка новчаној стабилности у наредној години.

Бићете много мудрији у улагању новца, а најбољи период почиње 8. априла, пише  Glossy.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана