Ova četiri horoskopska znaka će imati najviše novca u 2024.

GS
Ova četiri horoskopska znaka će imati najviše novca u 2024.

Jeste li pripadnik jednog od četiri srećna znaka Zodijaka koji će tokom naredne godine biti u finansijski najpovoljnijoj situaciji?

Provjerite obavezno jer 2024. donosi mnogo korisnih astroloških događaja... Planete će, u pogledu finansija, ipak biti naklonjenije narednim znakovima.

Djevica

Čestitamo, sljedeće godine dobijate na astrološkoj lutriji!

Južni čvor u Vagi će 2024. osloboditi blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrijednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam Sjeverni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni jer se fokusira na osmu kuću investicija, finansijske "pismenosti" i transformacije.

Najvažnije je, dakle, to što ćete naučiti da imate pasivne prihode i budete dugoročno finansijski stabilni. Najpovoljniji period biće vam šestomjesečni ciklus koji počinje 8. aprila, tokom pomračenja Sunca u Ovnu, koje se dešava u vašoj osmoj kući, pa će vam pomoći da se rasteretite dugova, stvorite više izvora prihoda i investirate u svoju budućnost.

Škorpija

Posljednjih nekoliko godina Škorpije su više puta bile u prilici da se pomire s time da nemaju kontrolu i moć nad situacijom.

Godina 2024. nudi priliku za obnovu, što počinje s finansijama. Od 1. januara do 25. maja trebalo bi da se usredsredite na uzemljenje u karijeri dok Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Obaveze koje preduzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja, jer će se tada on naći u osmoj kući ulaganja.

Da biste maksimizirali svoj uspjeh, trebalo bi da radite s energijom Blizanaca i ojačate svoje vještine u komunikaciji, prilagodljivost i multitaskovanje.

Jarac

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste definitivno vi!

Sljedeća godina mogla bi za Jarčeve biti najpovoljnija finansijska godina, zahvaljujući Plutonu u Vodoliji i Jupiteru u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti natjerati da jurite da biste održali korak s dešavanjima, mogu da vam uvećaju bogatstvo. Ali samo ako ste spremni za izazov!

Nakon 25. maja, mogli biste imati mnogo više obaveza, ali ćete se snaći odlično i neće vam biti teško da radite naporno i vrijedno.

Istovremeno ćete uspijevati da ostvarite mnogo toga, a nagrada nećete izostati.

 

Ribe

Sjeverni čvor u Ovnu proći će Ribama kroz drugu kuću materijalnog bogatstva i ličnih finansija, donoseći ogromne mogućnosti i usklađujući konačno novac s vašim vrijednostima.

Uz to, Južni čvor u Vagi će vas primorati da se oslobodite loših navika u vezi sa osmom kućom dugova, imovine i zajedničkih resursa.

Pomračenja koja nas čekaju na 2024. pomoći će vam da se intuitivno uskladite sa svojim finansijskim ciljevima, a jedan od takvih ciklusa već je počeo tokom pomračenja Sunca u Vagi u oktobru 2023, pa vam je već postavljen put ka novčanoj stabilnosti u narednoj godini.

Bićete mnogo mudriji u ulaganju novca, a najbolji period počinje 8. aprila, piše  Glossy.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana