Особе у овим хороскопским знаковима су прави модни зналци

index.hr
Особе у овим хороскопским знаковима су прави модни зналци

Када видите неке људе, одмах помислите како су рођени са добрим укусом.

Свака њихова одјевна комбинација изгледа сјајно, а њихови домови могу да красе странице часописа. Особе рођене у слиједећим хороскопским знаковима најкреативније су и рођене су са највише стила.

Бик

Особе рођене у знаку Бика не можете да не примјетите. Када уђу у просторију, обарају с ногу својим изгледом и чињеницом да им све стоји савршено. Њима бисмо радо допустили да буду наши лични стилисти с обзиром на то да имају непоновљиво добар модни укус.

Близанци

Близанци су познати по свом елегантном стилу. Њихов труд увијек се лако примјети, као и њихова оданост трендовима. Увијек пажљиво бирају своје одјевне комбинације и модне додатке, а из куће никада не излазе несређени.

Лав

Лавовима је квалитет веома важан. У стању су да потроше брдо пара ако то значи да ће имати најфиније материјале и уникатно кројене одјевне комаде. Понекад ћете их видјети у комадима које нико други не би носио јер им је циљ да буду примјећени.

Водолија

Водолија је прави отмени класичар. Увијек купује модно ванвременске комаде, а ни од чега је способна да направи свашта. Водолије су врло вичне у уређењу простора, а знају и у шта треба улагати, а шта заобићи у широком луку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана