Osobe u ovim horoskopskim znakovima su pravi modni znalci

index.hr
Osobe u ovim horoskopskim znakovima su pravi modni znalci

Kada vidite neke ljude, odmah pomislite kako su rođeni sa dobrim ukusom.

Svaka njihova odjevna kombinacija izgleda sjajno, a njihovi domovi mogu da krase stranice časopisa. Osobe rođene u slijedećim horoskopskim znakovima najkreativnije su i rođene su sa najviše stila.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete da ne primjetite. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši lični stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvijek se lako primjeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvijek pažljivo biraju svoje odjevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni.

Lav

Lavovima je kvalitet veoma važan. U stanju su da potroše brdo para ako to znači da će imati najfinije materijale i unikatno krojene odjevne komade. Ponekad ćete ih vidjeti u komadima koje niko drugi ne bi nosio jer im je cilj da budu primjećeni.

Vodolija

Vodolija je pravi otmeni klasičar. Uvijek kupuje modno vanvremenske komade, a ni od čega je sposobna da napravi svašta. Vodolije su vrlo vične u uređenju prostora, a znaju i u šta treba ulagati, a šta zaobići u širokom luku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana