Особе рођене у овом хороскопском знаку су највећи емотивци и романтичари

B92
Особе рођене у овом хороскопском знаку су највећи емотивци и романтичари

Рибама можете безусловно да вјерујете, оне знају да чувају тајне, а највише их привлаче сентименталне особе, пише Космополитен.

Особе рођене у овом хороскопском знаку су највећи емотивци и романтичари. Веза с овим знаком биће испуњена њежношћу и романтиком. Ако желите незабораван и чудесан први сусрет који траје до дуго у ноћ, Рибе су ваш идеалан партнер. Оне не воле кратке везе, а још мање авантуру за једну ноћ.

Рибе су осјетљиве, маштовите (вриједи и за спаваћу собу) и мистичне. Због своје невјероватне интуиције знаће у сваком тренутку како се осјећате и учиниће све да вас виде насмијане. С Рибама је лако бити пријатељ, вјерне су и саосјећајне.

Најбоља компатибилност особа рођених у знаку Рибе је с овим хороскопским знаковима:

Рибе – обоје желе исто у љубави.

Шкорпија и Рак – водени знакови су емпатични, одани и страствени. Они се одлично разумију, саосјећају међусобно на сасвим другом нивоу па се врло блиско повежу.

Дјевица – има јако велики утицај на Рибе. Ова два знака су прави доказ да се супротности заиста привлаче.

Како са сигурношћу можете да знате да ли се свиђате Рибама?

Рибе су изразито емпатичне, њихова мисија је да помажу другима, али воле и психички јаке, самоувјерене особе на које могу да се угледају.

Знаћете да сте се свидели особи у знаку Рибе кад вам то буду показали неким романтичним гестом. Гледаће вас срамежљиво, црвенеће у вашој близини, или ће вам удијелити комплимент.

Како освојити њихово срце?

Идите с Рибом у воду. Рибе су сирене зодијака и у свом природном окружењу откриће вам све своје чари и тајне. Одведите вашу Рибу у неки бар на плажи, рибљи ресторан или на базен, уживаће, а и ви с њом.

Пишите им слатке поруке, Рибе воле њежност и романтику. Повјерите им своје страхове и тајне. Трудите се да их насмијете, будите романтични, Рибе уживају у томе, а понекад воле мало и да рескирају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана