Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari

B92
Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari

Ribama možete bezuslovno da vjerujete, one znaju da čuvaju tajne, a najviše ih privlače sentimentalne osobe, piše Kosmopoliten.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći emotivci i romantičari. Veza s ovim znakom biće ispunjena nježnošću i romantikom. Ako želite nezaboravan i čudesan prvi susret koji traje do dugo u noć, Ribe su vaš idealan partner. One ne vole kratke veze, a još manje avanturu za jednu noć.

Ribe su osjetljive, maštovite (vrijedi i za spavaću sobu) i mistične. Zbog svoje nevjerovatne intuicije znaće u svakom trenutku kako se osjećate i učiniće sve da vas vide nasmijane. S Ribama je lako biti prijatelj, vjerne su i saosjećajne.

Najbolja kompatibilnost osoba rođenih u znaku Ribe je s ovim horoskopskim znakovima:

Ribe – oboje žele isto u ljubavi.

Škorpija i Rak – vodeni znakovi su empatični, odani i strastveni. Oni se odlično razumiju, saosjećaju međusobno na sasvim drugom nivou pa se vrlo blisko povežu.

Djevica – ima jako veliki uticaj na Ribe. Ova dva znaka su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače.

Kako sa sigurnošću možete da znate da li se sviđate Ribama?

Ribe su izrazito empatične, njihova misija je da pomažu drugima, ali vole i psihički jake, samouvjerene osobe na koje mogu da se ugledaju.

Znaćete da ste se svideli osobi u znaku Ribe kad vam to budu pokazali nekim romantičnim gestom. Gledaće vas sramežljivo, crveneće u vašoj blizini, ili će vam udijeliti kompliment.

Kako osvojiti njihovo srce?

Idite s Ribom u vodu. Ribe su sirene zodijaka i u svom prirodnom okruženju otkriće vam sve svoje čari i tajne. Odvedite vašu Ribu u neki bar na plaži, riblji restoran ili na bazen, uživaće, a i vi s njom.

Pišite im slatke poruke, Ribe vole nježnost i romantiku. Povjerite im svoje strahove i tajne. Trudite se da ih nasmijete, budite romantični, Ribe uživaju u tome, a ponekad vole malo i da reskiraju.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana