Особе рођене у овим хороскопским знаковима увијек касне

index.hr
Особе рођене у овим хороскопским знаковима увијек касне

Никада нигдје не стижете на вријеме? Можда је за то крив ваш хороскоп.

Провјерите да ли сте рођени у једном од четири хороскопска знака која баш увијек касне, а ако јесте, сада за то имате још једно оправдање.

Лав

Тешко је повјеровати, али иако баш увијек касне, Лавови то заиста не раде намјерно. Најчешће им при изласку из куће падне на памет још сто других ствари које су заборавили да ураде због чега никада не успију да изађу у планирано вријеме.

Близанци

Особе рођене у овом знаку склоне су сањарењу због чега често изгубе појам о времену па касне. И занимљиво друштво може да их задржи.

Ован

Овнови живе модерним, ужурбаним темпом и главни разлог због ког увијек касне је њихов претрпан распоред, преноси index. Овнови не излазе из куће само због једне обавезе, већ у једном дану воле да натрпају што више обавеза, па ни на једну од њих не стижу на вријеме.

Рак

Ракови најчешће касне намјерно и то зато што не сматрају да је важно да дођу негдје тачно у договорено вријеме. Наравно, њихов лежеран приступ према животу многима је несхватљив због чега их људи често доживљавају као неодговорне, па чак и лијене особе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана