Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek kasne

index.hr
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek kasne

Nikada nigdje ne stižete na vrijeme? Možda je za to kriv vaš horoskop.

Provjerite da li ste rođeni u jednom od četiri horoskopska znaka koja baš uvijek kasne, a ako jeste, sada za to imate još jedno opravdanje.

Lav

Teško je povjerovati, ali iako baš uvijek kasne, Lavovi to zaista ne rade namjerno. Najčešće im pri izlasku iz kuće padne na pamet još sto drugih stvari koje su zaboravili da urade zbog čega nikada ne uspiju da izađu u planirano vrijeme.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku sklone su sanjarenju zbog čega često izgube pojam o vremenu pa kasne. I zanimljivo društvo može da ih zadrži.

Ovan

Ovnovi žive modernim, užurbanim tempom i glavni razlog zbog kog uvijek kasne je njihov pretrpan raspored, prenosi index. Ovnovi ne izlaze iz kuće samo zbog jedne obaveze, već u jednom danu vole da natrpaju što više obaveza, pa ni na jednu od njih ne stižu na vrijeme.

Rak

Rakovi najčešće kasne namjerno i to zato što ne smatraju da je važno da dođu negdje tačno u dogovoreno vrijeme. Naravno, njihov ležeran pristup prema životu mnogima je neshvatljiv zbog čega ih ljudi često doživljavaju kao neodgovorne, pa čak i lijene osobe.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana