Особе рођене у овим хороскопским знаковима се најчешће разводе

Агенције
Особе рођене у овим хороскопским знаковима се најчешће разводе

Ко год ступа у брак сигурно не размишља о томе да ће се ускоро развести.

Ако сте рођени у неком од слиједећих хороскопских знакова, добро размислите прије него се одлучите на брак јер постоје велике шансе за развод од преосталих знакова Зодијака.

Близанци

Један дан желе једно, а већ другог друго. С разлогом су доспјели на ову листу јер никада не знате шта да очекујете од њих. Склони су идеализовању партнера па се лако разочарају у њих кад схвате да ипак нису тако савршени као у њиховој глави.

Водолија

Воле своју независност и најбоље се осјећају када су сами, па због тога важе и за најусамљнеији знак Зодијака, пише index.hr. Ако се осјећају да су спутани у вези или браку, велике су шансе да ће прекинути или затражити развод јер им је слобода на првом мјесту.

Јарац

Обично нису ти који траже развод већ то захтијевају њихови партнери. Труде се да импресионирају партнера док не добију шта желе, а то је најчешче брак и тада престају да се труде.

Стрелац

Обожава флерт и не суздржавају се од њега чак ни када су у браку, а то се њиховим партнерима не допада. Ријетки су они који могу да издрже у браку са овим знаком.

Шкорпија

Шкорпи је попут Стрелаца не пропуштају прилику за флерт, а склони су и преварама. Знају да буду љубоморни и посесивни у браку или вези што ријетко ко може да трпи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана